Subscribe
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Share
Search
Back To Top
Scroll To Discover
top

Over mij

richard drost

Als kind van 2 ontwerpers valt de appel niet ver van de boom. Vanaf jonge leeftijd werkte ik al mee in het bedrijf van mijn ouders. Van handwerk naar digitaal in het grafische vak heb ik in alle facetten doorlopen. Maar dit zijn de tools. Uiteindelijk draait het om de creativiteit in je hoofd. Elke opdracht is een nieuwe uitdaging!

16 jaar lang heb ik mij ingezet als reservist militaire taken bij de Koninklijke Landmacht. Een hele andere wereld maar ook een wereld die heel erg bij mij past. Anderen beschermen en een maatschappelijke bijdrage leveren zit al heel lang in mijn DNA. Zo ben ik ook al bijna 15 jaar bedrijfshulpverlener. Het Korps Nationale Reserve heb ik verlaten als groepscommandant en instructeur. Dat zit ook in mij, ik vind het mooi als je anderen kan helpen hun betere ik te vinden.

Adobe CS | WordPress | Microsoft | Videoscribe | Prezi | Mailchimp

Schetsen | Illustreren | Mockups | Decoreren

Corporate identity (guides) | Advertenties | Beurspresentaties | Illustratief werk | Digitale banner design | Concepten | Moodboards | Huisstijlen | Logo design | Fotobewerking | UI-design | Webdesign

Neem contact op via het contactformulier als je vragen of opmerkingen hebt.